Banking Jobs IBPS Questions

Sep 30, 2013

2013 Current Affairs Quiz

Practice Exercise - 359 [ Current Affairs & GK ]
1.Who won Gold medal in women’s 3000m steeplechase of 53rd National Open Athletics Championship?
1. Sudha Singh
2. Gouri Acharya
3. Poulami Ghatak
4. Dola Sen
5. Sameera Rao
Answer : 1
2.Which Social Network sire recently develop a public emergency alert system?
1. Face book
2. Google Plus
3. Twitter
4. Orkut
5. None of these
Answer : 3
3.Who won the Miss World 2013?
1. Navneet Kaur Dhillon
2. Megan Young
3. Both (1) and (2)
4. Marine Lorphelin
5. None of these
Answer : 2
4.Who is recently appointed as CEO of PepsiCo Asia, Middle East and Africa Region?
1. Sanjeev Chanda
2. Uday Narayan
3. Pradip Upadhyay
4. Neelam Pandey
5. None of these
Answer : 1
5.Who is recently appointed as Permanent Representative of India to UNESCO?
1. Ruchira Pandey
2. Sarmila Senapat
3. Rabindra Arora
4. Ruchira Kamboj
5. None of these
Answer : 4

6.Who is elected the President of the Indian Newspaper Society recently?
1. Ravindra Kumar
2. Ravindra Dha
3. Somnath Chatterjee
4. Ashoke Chatterjee
5. None of these
Answer : 1
7.Which day is observed as World Rabies Day?
1. 28 September
2. 29 September
3. 30 September
4. 01 October
5. None of these
Answer : 1
8.Who is awarded Fifth Deutsche Bank Prize in 2013?
1. Raghuram Rajan
2. Rama Arora
3. Arnab Ghosh
4. Prasant Pandey
5. None of these
Answer : 1
9.Which day is observed as World Tourism Day?
1. 27 September
2. 26 September
3. 25 September
4. 24 September
5. 23 September
Answer : 1
10.Who won Bronze in World Junior Chess Championship in 2013?
1. Vishnu Fadikar
2. Sunil Ahuja
3. Som Shastri
4. Nilotpal Ganguly
5. Vidit Gujrathi
Answer : 5

2013 current affairs quiz

current affairs 2013

current affairs 2013 quiz with answers

current affairs 2013 quiz with answers pdf
current affairs 2013 quiz in hindi
current affairs 2013. current affairs 2013 quiz with answers. current affairs 2013 quiz with answers pdf. current affairs 2013 quiz in hindi. current affairs 2013 questions and answers.